Måske er der en årsdag lige om hjørnet, en fødselsdag, valentinsdag eller noget helt fjerde. Under alle omstændigheder har du brug for en god og personlig gave til din udkårne, men du har brug for en smule inspiration.  

Sjove, søde og personlige gaver med et lille budget 

Hvis man har et begrænset budget, men gerne vi give en god, sjov og personlig gave til ham, så er der håb forude. En god idé kan være en billederamme med fotos af jer. Man kan selv bestemme størrelsen, og være kreativ. Det er en gave, der ikke koster så meget, da man blot skal bruge billederammen, og de fremkaldte fotos. Man kan lave en collage, eller blot sætte nogle enkelte fotos ind, alt efter hvilken effekt man ønsker at opnå. Man kan også lave en fotobog eller måske et sjovt krus med et billede på. 

Hvis man ønsker at give ham en ting, så er det med at se på hans personlighed og de ting, han holder af at lave i hans fritid. Dyrker han meget sport? Så er træningstøj et oplagt valg. Har han et stort skæg, der skal plejes? Så kan man give ham et barbersæt, så han får blødt og velplejet skæg. Man går heller aldrig galt i byen med en god parfume, som han i øvrigt kan bruge, når I skal på date. 

Oplevelser er altid et hit som gave til ham 

Et andet populært valg som gave til ham er oplevelser. Det kan være alt fra et gavekort til en romantisk middag for to til et spaophold over en weekend, eller måske vil man endda gå så vidt at give et par flybilletter i gave. Så kan I tage på en romantisk tur et sted hen, og nyde hinandens selskab. Det kan være til udlandet, men det kan også være en tur til et andet sted i Danmark. Det gode ved at give oplevelser er, at det er noget I kan dele, og dermed få en masse gode minder sammen. I vil komme tættere på hinanden, og lære hinanden bedre at kende. Det hjælper ofte at komme lidt væk fra hverdagen. 

Man kan også være kreativ på andre måder. For eksempel kan man lave en skattejagt, hvor man laver små sedler med spor og opgaver. Det er lige så sjovt for dig at være tilskuer, som det er for ham at være på skattejagten. Via de små sedler vil han finde frem til små sjove og søde overraskelser. Det må gerne være ting, der minder ham om interne jokes eller små mærkeligheder, som I holder af ved hinanden. Et sted kan det også være en lille ting, et stykke chokolade eller lignende. Den endelige ”skat” kan være en lidt større gave, eller en oplevelse som nævnt ovenfor. Denne type gave vil helt sikkert vække glæde hos ham, og du får virkelig chancen for at vise din kreative side. Du kan læse mere, og få flere ideer til gaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *