Man kan sige meget om folk ud fra hvordan deres hjem ser ud. Hvad siger dit hjem om dig? Vi vil alle gerne udstråle vores personlighed, værdier og smag igennem vores indretning, men det kan være svært at gøre i praksis.

En god og nem måde mange har gjort det på, er ved at integrere sjove, anderledes og spændende lamper i deres indretning. Dette er virkelig også en god idé, fordi det er en relativ let måde at vise hvem man er igennem sin indretning på.

Læs med her, og find ud af hvordan du kan bruge genbrugslamper til at få din personlige stil til at skinne igennem.

Tag en tur på genbrugsjagt

Vil du have en lampe, som ingen andre har? Så tag en tur i den lokale genbrugs! Dette er et genialt sted at finde billige og særprægede genbrugslamper, som virkelig kan blive til prikket over i’et i en indretning.

Eftersom udvalget i genbrugsbutikker naturligt varierer rigtig meget, er det dog ikke sikkert at du finder den lampe du leder efter på din første genbrugstur.

Tag derfor ud og besøg flere forskellige genbruger, og vend eventuelt tilbage til de samme efter et stykke tid. Der er rimeligt gode chancer for at der i mellemtiden er dukket et nyt og spændende fund op!
Du kan også bruge online markedssteder til at lede efter genbrugslamper. Det er specielt godt til dig, som ved hvad du går efter – ofte er der mange retro designer lamper sådanne steder.

Hvis ikke du har mod på den store genbrugsjagt, findes der heldigvis en god løsning det problem.

Køb en helt ny retro lampe

Vil du gerne have retro stilen, men har du ikke tid, mulighed eller lyst til at gennemsøge samtlige genbrugsbutikker og online markedspladser, kan du heldigvis købe din nye retro lampe på en webshop som specialiserer i det.

Her vil du ofte finde nye lamper der er designet med et blik for retro stilen. Den helt store fordel ved at købe din nye lampe et sådant sted er, at du netop får det: En helt ny lampe, som ikke har brugsspor, og som ikke er i fare for at gå i stykker med det samme.

Et godt sted at finde sådanne lamper er på webshoppen retrolamper.dk, hvor du udover at kunne finde fede retro lamper også bliver guidet til at vælge den helt rigtige til din indretning.

Upcycling: skab en helt unik lampe

Har du stadig ikke fundet en lampe, som du er helt vildt med, er der heldigvis en tredje mulighed for alligevel at få den seje retro-genbrugsstil ind i dit hjem.

Du kan skabe din helt egen og unikke lyskilde ved at upcycle en genstand. Det kunne for eksempel være en metaltråd- eller fletkurv, en gammel støvsuger i metal eller en kobbergryde.

Det er faktisk (nærmest) kun din fantasi der sætter grænser for, hvad du kan forvandle til en ny og sej lampe. På den måde kan du også være sikker på, at der er ingen andre der har præcis den samme lampe som dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *