Er du på udkig efter en lejebolig lidt uden for Københavns vingesus med masser luft omkring dig, men stadig kort transporttid til hovedstaden? Med en bolig i Smørum eller Måløv får du oplevelsen af plads og frihed med marker i baghaven, men stadig kun en lille halv time med S-toget til centrum af København.

Den perfekte lokalitet

Står du i centrum af København og kigger stik mod vest, skal du bare hoppe på cyklen, og køre ud langs Frederikssundsvejen, eller taget S-togets linje C. Idet du ser de første marker omkring dig, ved du, at næste by er enten Måløv eller Smørum, som de senere år nærmest er vokset sammen. Grænsen mellem Måløv og Smørum er derfor lidt utydelig. Dog kan man groft sige, at Frederikssundsvejen og S-toget skiller de to forstæder med Måløv station midt imellem dem. Byerne, der ligger lige omkring den officielle grænse til Storkøbenhavn, har den perfekte lokalitet. Til den ene side har du marker og frihed og mod den anden side har du Ballerup og Københavns forstæder.

Derudover har Smørum og Måløv netop her de seneste år fået deres egen motorvej. Den kommende Frederikssundsmotorvej er ikke nået længere end til Smørum, hvilket betyder, at du kan køre direkte på motorvejen i Smørum og stå i f.eks. Kastrup lufthavn bare 20 minutter senere.

Fantastisk for unge børnefamilier

Netop fordi, at du ved en lejebolig i enten Smørum eller Måløv både får den tætte forbindelse til København og samtidig har masser af plads, er dette område ideelt at bosætte sig for et ungt par eller en børnefamilie. Der er masser af legepladser og åbnearealer, hvor børnene kan lege uden at skulle bekymre sig om trafik eller larm.

Begge byer har flere børnehaver og skoler trods deres størrelse, hvilket jo er et tegn på, at der bor rigtig mange børnefamilier i området. Et andet stort hit ved at have en Lejebolig Smørum eller Måløv er Hareskoven. Skoven grænser helt op til Måløv, hvilket giver en fantastisk mulighed for en dejlig søndagstur i skoven bare få minutter væk.

Lejeboliger i alle prisklasser

I Smørum og Måløv findes lejeboliger i alle prisklasser. Alt fra store nybyggede lejligheder på Søndergårds Allé lige ved Måløv station til mindre og billigere etværelseslejligheder i Klakkebjerg. Derudover findes der et hav af rækkehuse rundt omkring i både Måløv og Smørum i alle prisklasser.

Søndergårds Allé og Kong Svends Høj

Er du på udkig efter en Lejebolig Måløv og synes ovenstående lyder interessant, så skal du måske overveje at tage et kig forbi Smørum eller Måløv. I så fald er der to steder, som du burde kigge nærmere på. Søndergårds Allé er et nybygget lejlighedskompleks lige ved Måløv station. Det er flotte hvide lejligheder med flere legepladser og en stor kunstig sø i midten. I Smørum, kun få hundrede meter fra Kildedal S-tog station, finder du Kong Svends høj. Her er masser af nybyggede lejeboliger på en smuk bakke midt i Smørum med udsigt over både Smørum by, de omkringliggende marker og kirken i Smørumovre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *