De fleste mennesker, der indretter deres hjem, følger en bestemt stil eller genre, som for eksempel en enkel, måske ligefrem minimalistisk, skandinavisk stil. Mange holder af de rene, lige linjer i skandinavisk design, fordi det ser smart ud, giver ro og samtidig er super funktionelt.

Det er et rigtig godt sted at begynde, men vi vil jo også alle sammen gerne have, at vores hjem udtrykker vores personlighed, og det er noget, vi gør gennem alle de små detaljer, lamper og skåle og forskelligt nips, som vi stiller i reoler, vindueskarme og på små borde.

Der findes utroligt mange virksomheder og brands, der producerer forskellige former for boligtilbehør i mange forskellige stilarter, så det vil altid være muligt at finde noget, som passer til din stil og dit hjem, og som samtidig kan være med til at vise, hvem du er som person.

Uanset om du er til det skarpe, industrielle look, eller om du er romantisk anlagt og elsker fransk landstil eller den hyggeligt country living stil, så er der produkter hos for eksempel brands som Madam Stoltz, som matcher dine ønsker og din indretningsstil.

Unikke små møbler og nips inspireret af Bornholm

Hvis du gerne vil finde nogle lidt specielle ting til dit hjem, ting, som man ikke ser alle steder, så er du på rette vej, hvis du går efter produkter fra Madam Stoltz. Hvis du for eksempel leder efter en fin og anderledes lille lampe, så har Madam Stoltz helt sikkert et bud på, hvad det kunne være for én. Du kan for eksempel kigge på de fine, strikkede loftlamper, som er helt unikke, og som du ikke vil støde på andre steder.

Hos Madam Stoltz kan du finde både nips, lamper og små møbler, som du kan bruge for at gøre dit hjem til noget helt særligt. Produkterne designes med inspiration fra den smukke bornholmske natur og produceres i lækre kvaliteter.

Samtidig med at tingene i Madam Stoltz’ sortiment er unikke og giver en særlig stemning i dit hjem, så er det samtidig sådan, at den dæmpede farvepalette og de ret enkle designs vil passe ind i de fleste hjem. Hold øje med produktudvalget, for det udvikler sig hele tiden, så der altid er nye ting, der passer til årstiden.

Lækre ting der skaber stemning i dit hjemTag også et særligt kig på møblerne fra Madam Stoltz. Her finder du et super fint udvalg af bordbænkesæt, sofaborde, sideborde og trollyer, som du for eksempel kan indrette til dit lille åbne barmøbel.

Madam Stoltz har sit solide udgangspunkt på klippeøen Bornholm. Brandet har eksisteret siden 1995, og forretningen bliver drevet af Pernille Stoltz og hendes mand Peter. Virksomheden blev etableret som butik med smykker og brugskunst, og den er vokset både i størrelse og produktudvalg og tilbyder i dag en masse forskelligt tilbehør til din bolig. Alt sammen i lækre design og god kvalitet.

Du kan finde et bredt udvalg af hylder, kurve, bakker og æsker, lige som der er fine bordskånere, servietholdere og køkkenrulleholdere i sortimentet. Det er alle de små ting, der adskiller dit hjem fra alle de andres, fordi det er unikke ting, som er med til at skabe en særlig stemning i dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *