Når man skal holde en kæmpe fest, så er et af de tunge punkter i budgettet ofte drikkevarer. Om det er bryllup, konfirmation, rund fødselsdag, studenterfest eller lignende, så ryger der mange drikkevarer ned, og alle på nær måske konfirmationen, der ryger der for de flestes vedkommende en del alkohol ned.

Først vin, og så kommer der øl ind på bordet

Der serveres typisk vin til maden og måske noget Baileys, men efter maden får mange gæster typisk over til at drikke øl – og dem kan der ryge mange af. Derfor kan det godt betale sig at undersøge markedet for øl i god tid, inden festen skal afholdes. Mange regner på, om det kan betale sig at køre til Tyskland for at handle ind. Her skal man dog huske på, at der kommer nogle udgifter i forbindelse med benzin, og så kan det være et helt dagsprojekt, hvis man kommer fra den nordlige del af landet.

De danske tilbud på øl er egentlig ikke så gode endda

Tjekker man kataloger for de danske supermarkeder, så kan man jovist få det lidt billigere, end det ellers er i butikkerne, hvis de kører tilbud på øl, men det er stadig ikke noget, der rigtig rykker. Derfor er der kommet en forholdsvis ny udbyder, som slår de andre med flere længder. Man kan nemlig bestille øl online til formidable billige priser.

Køb øl online hos en virksomhed med placering i Tyskland og spar masser af penge

Fidusen er, at man bestiller hos en dansk virksomhed, som ligger i Tyskland. De kan presse priserne meget mere ned end de danske butikker. Det skyldes dels, at man ikke betaler pant på tyske dåser, men også at momsen i Tyskland er meget lavere end i Danmark. Derfor har de et meget bredere beløb at rykke med.

Køb alle de velkendte mærker af øl online

Man skal ikke være bekymret for, at man kun kan få ukendte typer af øl, når man bestiller online. Det nemt at finde billige øl på tilbud til sin fest online, hvor der sælges alle de kendte danske mærker inden for øl.

Er der begrænsninger på, hvor meget øl man må bestille online?

Nogle kunne måske også være bange for, at der er begrænsninger på, hvor meget man må bestille ad gangen, da der jo som bekendt er en grænse for, hvor meget man må tage med hjem, når mans selv kører til grænsen. Dette er dog ikke tilfældet ved online handel, for hos Netpris.dk kan man bestille lige så mange rammer øl, man skal bruge til festen.

Få masser af penge til overs efter at have købt øl på nettet

Ved at købe øl til festen online, kan man pludselig spare rigtig mange penge i budgettet til festen. Disse penge kan eventuelt bruges på mere pynt, underholdning, bedre buffet eller man kan bare putte pengene tilbage i lommen og nyde, at man har sparet en masse penge. Der er derfor helt klart mange fordele ved at købe øl online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *