Når man gerne vil i form, er det vigtigste naturligvis at dyrke motion. Der er rigtig mange forskellige træningsformer – nogle bedre end andre. Det kan ofte være en god idé at være medlem af et fitnesscenter, når man gerne vil træne, men der findes altså også rigtig mange gode muligheder for at træne derhjemme uden at betale dyre domme for et medlemskab. Det kommer meget an på, hvordan man selv fortrækker at træne, så her er derfor gode træningsformer til hjemmetræning og træning i fitnesscentret.

De bedste maskiner i fitnesscentreret

Fitnesscentre kan måske godt virke lidt skræmmende for nogle. Der er ofte mange mennesker og endnu flere maskiner. Hvis man ikke kender til maskinerne, kan det føles meget uoverskueligt at finde den, som passer bedst til ens eget mål. Her er derfor en kort introduktion til nogle af de bedste træningsmaskiner.

Løbebåndet – dette kender alle. Det er svært at lave noget forkert på et løbebånd, og det er utroligt simpelt at bruge. Man kan vælge at bruge det udelukkende til at løbe på. Det er naturligvis godt for konditionen og benmusklerne, men det kan faktisk også være med til at træne mavemusklerne. Når man løber, skal man være opmærksom på, at man har en ordentlig holdning – og det får man ved at spænde i maven. Ved at aktivere ens mavemuskler, vil man automatisk træne måde dem og ens rygmuskler, så man får en bedre holdning, samtidig med at man kommer i form.

Hvis man ikke kun er ude på at tabe en masse fedt, men også gerne vil opbygge nogle muskler, bør man prøve romaskinen. På trods af at man selv kan regulere, hvor hårdt det skal være, er den stadig meget hård. Det er en fantastisk måde at dyrke cardio på, da man virkelig får pulsen op. Men man træner virkelig også sine arm- og rygmuskler på den.

Hvis man er interesseret i disse maskiner, kan man læse mere om dem og træning generelt her. Hvis man gerne vil bruge disse maskiner, men ikke vil tage i et træningscenter, kan man også købe dem til hjemmebrug!

Træn derhjemme

Hvis man gerne vil træne derhjemme uden en masse former for forskellige maskiner, er der rig mulighed for dette.

En af de bedste måder at træne på er ved at sjippe. Det er utroligt populært blandt folk, der dyrker kampsport, boksning og lignende. Sjipning træner nemlig både styrke, balance, hurtighed, koordination og generelt kondition. Det er altså intet under at sjippetove er blevet så populære. Et sjippetov er også let at transportere rundt med sig, hvis man for eksempel skal på ferie – så behøver man ikke gå flere uger uden at træne. Læs mere om fordelene ved sjippetov på csl.dk. Der kan du også læse om de bedste sjippetove, hvis du efter denne artikel er blevet interesseret i at købe et.

Derudover kan man selvfølgelig også tage ud og løbe eller cykle i naturen. Det kræver bare nogle gode løbesko eller en cykel, og så er man klar til at træne udenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *