Førstehåndsindtrykket betyder rigtig meget når man ser et hus for første gang. Derfor betyder det udvendige udseende på huset altså en del. Her tales der ikke kom om husets ydre facade, men også små detaljer og alt det omkring det. Vi ønsker jo alle at vores gæster synes vi har et flot hus, så læs videre her, så du kan gøre lidt opgraderinger på dit hjems udvendige udseende.

Have, blomster eller græsareal?

Lige meget hvad du ønsker inden man går ind af hoveddøren, er det ingen hemmelighed at lidt natuligt foran huset, er en sikker vinder. Du kan sætte din fantasi helt løs her. Måske et smukt og velholdt græsareal, eller nogle farverige smukt arrangeret blomster. En ting er i hvert fald sikkert – lidt natur ved indgangen af dit hus, vil give et godt førstehåndsindtryk og virkelig pynte resten af huset. Det ser selvfølgelig bedst ud hvis det hele er vedligeholdt og ser ordentligt ud. Men hvis du eksempelvis vælger af have massere af pyntende blomster ude foran huset, vil småsten som bunddække i blomsterbedet, gøre at det ser mere ordentligt og passet ud. Det vil ydermere også gøre at der skal mindre pasning til blomsterbedene. Så lige meget hvordan du bringer lidt natur ind i ydresiden af dit hus, skal du sørge for at ser pænt og velholdt ud – det er noget af det der virkelig vil løfte udseendet, og derved førstehåndsindtrykket.

Husk alle detaljerne – også husskiltet

Når man ønsker et smukt ydre af sit hus, skal man altså ikke glemme alle de mindre, men virkelig vigtige detaljer. Jeg tænker selvfølgelig på husskiltet – også kaldet et husnummer. Det er en yderst vigtig detalje, for det er virkelig noget man ligger mærke til når man skal finde huset første gang. Hvem har ikke kigget efter husnumrene når man skal finde et bestemt hus? Det er altså derfor ikke en detalje man skal gå for let over, men derimod noget der skal tænkes på. Det betyder selvfølgelig først og fremmest at du skal finde et flot husskilt der passer til huset, stilen og farverne. Det skal være et der kan ses, og måske skal det endda personliggøres lidt med navne på, i stedet for bare husnumret? Der er mange muligheder for at personliggøre denne vigtige detalje på huset. Derudover er det yderst vigtigt at det er et skilt der kan holde til det danske, skiftende vejr. Emaljeskilte er de perfekte husnumre skilte. De holder til alt hvad det danske vejr skulle kunne byde på. Dette sikre dig at skiltet forbliver flot, og ikke bliver grimt inden for kort tid. Emaljeskilte er nemlig det bedste og fortrukne materiale at bruge til husnumre, grundet dens lange levetid, og da det bare ser flottere ud.

Hold jeres stil

Sidst, men ikke mindst: husk at holde jeres egen stil. Det er alt fra farverne på husets facade, til hoveddøren og husnumre skiltet. Når man vil opgradere udseende af huset udvendig, er det utroligt vigtigt at holde stilen fra resten af huset også. Måske er i meget til den moderne, minimalistiske stil – eller mere til et lidt ældre romantisk tema? Så er det selvfølgelig noget af det der også skal afspejle det udvendige af huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *