Den perfekte cowboy og indianer fødselsdagsfest

fødselsdag

Category : Det gode liv

Den årlige fødselsdagsfest står for døren, og det er tid til at invitere børnehaven eller skoleklassen hjem, men hvordan griber du den an, når en hel gruppe energiske børn tropper op og er klar til årets fest? Her får du svaret! Lav den perfekte cowboy og indianer børnefest i det vilde Vesten, som både taler til de vilde drenge og søde piger. Til denne fødselsdagsfest duelleres der i lassokast, kreative stammedanse om totempælen og i at sætte halen på hesten. Skab den rigtige stemning ved at grille snobrød over bålet og male farverige indianerstreger på kinderne. Med følgende gode tips skaber du den perfekte børnefødselsdag, der vil være det store samtaleemne blandt kammeraterne længe.

Det Vilde Vesten


En rigtig temafødselsdag kræver perfekte rammer. Skab det vilde Vesten, hvor der er plads til både cowboys og indianere. Lav et område til guldgravning, opsæt indianertelte omkring et bålsted, skaf halmballer til haven, vær kreativ og lav kaktusser ud af pap og grøn maling. Det er en børnefødselsdag, så du må samtidig ikke gå ned på flagbannere, balloner og andet fødselsdagspynt. Børn elsker pynt, der indbyder til sjov og leg.

Sjove kostumer til børn


For den rette indlevelse til den perfekte børnefødselsdag må der købes indianerfjer, lassoer, cowboyhatte og krigsmaling. Drengene vil elske at få lavet et rigtigt cowboyskæg, og pigerne vil finde det sjovt med indianerstreger på kinderne og fletninger i håret. Med udklædning vil børnene leve sig ind i et helt unikt univers, der blot gør børnefødselsdagen endnu mere perfekt. Find her de bedste cowboy og indianer kostumer til børn.

Mad til den sultne kriger


De klassiske pølsehorn og pizzasnegle er altid en god og sikker vinder på middagsbordet til børnefødselsdagen. Gør hovedretten nem og læg lidt ekstra kræfter på kagebordet i stedet. Her kan du lave en temainspireret kage, bage og dekorere småkager udformet som hestesko, serifstjerner og cowboyhatte. Sæt skumfiduser og frugt på spyd, der ligner pile, og køb chokolademønter i det lokale supermarked. Kun fantasien sætter grænser, når der skal laves mad til ægte cowboys og indianere.

Lassokast og stammedans


Der er et hav af cowboy og indianer relaterede lege, som kan sætte den helt rigtige stemning til børnefødselsdagen. Lav et orienteringsløb med forskellige poster som, hvem svinger lassoen bedst, hesteskokast, støvledans, sæt halen på hesten samt skyde med bue og pil. Her kan børnene inddeles i hold, så de dyster cowboys mod indianere. Ellers kan de voksne lære børnene en rigtig stammedans rundt om totempæl og bålsted, hvis dette haves. Her kan I lave snobrød, grille skumfiduser og fortælle rigtige røverhistorier, hvilket børnene vil elske.

Kreative indslag


Ønsker du at stå med mere kreative opgaver til børnene, kan du købe materialer, så de kan lave deres egne drømmefangere og indianerhårbånd med fjer. Skab eventuelt en fotovæg, hvor børnene kan få taget sjove billeder med ”most wanted”-skilte og cowboy og indianer party props. Her kan de lave sjove ansigter og håndtegn.
Det er en god idé at aktivere børnene gennem leg og kreativitet. På denne måde skaber du en fest, børnene sent vil glemme. Få flere ideer til børnelivet på denne blog.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

3 gode råd til et flot hus

Førstehåndsindtrykket betyder rigtig meget når man ser et hus for første gang. Derfor betyder det udvendige udseende på huset altså en del. Her tales der ikke kom om husets ydre facade, men også små detaljer og alt det omkring det. Vi ønsker jo alle...

Hold jul med bedsteforældrene med disse hjælpemidler

Julen er familiernes fest. Det er den tid på året, hvor vi samles, med dem vi elsker allerhøjest, og sammen holder de gamle traditioner i hævd. Vi køber gaver til hinanden, inviterer på æbleskiver og juleglögg og tager ud fælder juletræ sammen. Hver...

SLAP AF & SPIS AFTENSMAD I SENGEN

De fleste tilbringer meget af tiden derhjemme i sengen. For visse mennesker er der dog en tendens til at vige væk fra sengen, når det kommer til at spise snacks, mindre måltider eller aftensmad. Dette er der dog ingen grund til, så længe du tager de...