5 kulinariske forslag til pakkekalenderen til ham

oel som gave

Category : Det gode liv

Hvis du gerne vil forkæle din kæreste, din søn eller din far med en pakkekalender, kan det være en god ide, at du også tænker nogle kulinariske gaver ind i kalenderen. Dem vil han nemlig helt sikkert sætte pris på, og det kan gøre det lidt nemmere for dig at komme de 24 gaver i en pakkekalender til ham.

Du kan vælge at lave en pakkekalender, hvor der kun er mad, slik og drikkevarer. Du kan også kombinere små ting med mad og drikke. Hvis du har brug for mere inspiration, end de fem forslag som vi kommer med her, kan du se på denne liste over julegaveideer til ham.

Øl


Stort set alle mænd vil sætte pris på, at du pakker en eller flere øl ind som en del af pakkekalenderen. Du kan vælge nogle af hans yndlings øl, men kan måske også prøve at udfordre ham lidt. Der findes mange forskellige slags øl i dag, og det er derfor nemt at finde nogle, som han nok ikke har smagt før.

Lakridser


Hvis du lægger en pose lakridser eller en flot dåse med kvalitetslakrids i pakkekalenderen, vil det højst sandsynligt også vække begejstring. De fleste mænd er meget glade for lakrids. Sørg for at finde ud af, hvad der er hans yndlingslakrids i øjeblikket og pak dem ind. Det er specielt en god ide, hvis det er nogle, der er svære at finde, eller som er lidt dyre. 

Specialiteter fra et land, han holder af


Hvis din søn er helt vild med thailandsk mad, eller din far bare elsker Tyskland, er det en sjov ide, at du finder nogle specialiteter fra det land og lægger i pakkekalenderen. I de fleste større byer kan du finde supermarkeder, hvor de sælger specialiteter fra det pågældende land. Det kan for eksempel være en lækker thailandsk sovs eller et glas med sauerkraut. Selvom det er noget, der kræver noget mere arbejde, er det helt sikkert også en gave, som han vil blive glad for. Det er en god ide, at du køber flere forskellige specialiteter til pakkekalenderen, når du alligevel er i supermarkedet.

Chokolade


Chokolade er en klassiker, når det kommer til pakkekalendere. Hvis du ikke kan overskue at finde en masse gaver til pakkekalenderen, kan du vælge 24 forskellige chokolader og pakke dem ind. På den måde bliver det en meget raffineret og meget personlig chokoladekalender. Du kan også lave en blanding af chokolade og andre former for slik. På den måde kan du være sikker på, at gaverne nok skal blive taget i brug.

Julerelateret mad


Du kan også vælge at lægge noget af al den særlige mad, som julen også byder på i pakkekalenderen. Det kan for eksempel være en marcipangris, pebernødder, klejner, gløggmix og meget andet godt, som han kan spise med det samme, eller som han kan bruge, hvis han for eksempel skal holde julefrokost for venner eller familie. Hvis du for eksempel giver en god gløggmix eller en snaps i pakkekalenderen, kan det derfor være, at du får den at smage senere.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

3 gode råd til et flot hus

Førstehåndsindtrykket betyder rigtig meget når man ser et hus for første gang. Derfor betyder det udvendige udseende på huset altså en del. Her tales der ikke kom om husets ydre facade, men også små detaljer og alt det omkring det. Vi ønsker jo alle...

Hold jul med bedsteforældrene med disse hjælpemidler

Julen er familiernes fest. Det er den tid på året, hvor vi samles, med dem vi elsker allerhøjest, og sammen holder de gamle traditioner i hævd. Vi køber gaver til hinanden, inviterer på æbleskiver og juleglögg og tager ud fælder juletræ sammen. Hver...

SLAP AF & SPIS AFTENSMAD I SENGEN

De fleste tilbringer meget af tiden derhjemme i sengen. For visse mennesker er der dog en tendens til at vige væk fra sengen, når det kommer til at spise snacks, mindre måltider eller aftensmad. Dette er der dog ingen grund til, så længe du tager de...