Selvom vinteren står for døren, og der er lang tid til sommerferie, så er det aldrig for tidligt at gå i gang med planlægning og gøre sig lidt tanker om, hvad næste sommer skal byde på. Det kan endda være lidt hyggeligt i de mørke, til tider lidt triste, måneder at tale om sommer og planer. Det er altid rart at have ting til at se frem til.

En ferie for hele familien

Måske i er en familie, der for første gang skal afsted med jeres børn i lidt forskellige aldre. Der er mange ting, der skal tages hensyn til, og det er vigtigt at imødekomme alles behov, således at det bliver den bedste oplevelse for alle. Det kan være i både har et barn, der ikke er gående endnu, men som skal transporteres i bæresele. Det kan være i slet ikke har en bæresele, så på den måde er der også planlægning at foretage, da der måske skal købes ting til rejsen. Pegebogen.dk giver inspiration til lidt forskelligt, her i blandt bæreseler.

Jeres ældste har lige lært at svømme og er helt vild for at komme for en ferie, hvor der er swimmingpool. I en swimmingpool er der mulighed for at lege med al verdens sjove ting og spendere tid i timevis. Det er et absolut hit for alle børn, og hvad der især er et hit, er et badedyr. Måske endda også voksne. Det kan være en sjov ting at mødes om og lege sammen med i vandet. Der findes badedyr i store og små størrelser. Det kan være små badedyr, der fungerer som en hjælp til at lære at svømme og det kan være store badedyr, der er flere der kan lege med på samme tid. Det kan altså fungere som en ganske social ting.

Et godt hotelværelse er også en god ting at foretage research på, når I er afsted som familie. Når i kommer op efter en lang dag, har i brug for at slappe lidt af inden aftenen fortsætter på en dejlig restaurant. Et langt dejligt bad er lige, hvad der er brug for i den situation. Et badekar er nærmest en drøm i sådan en situation og det ultimative sted for afslapning – især hvis ikke det er noget, man har derhjemme. Det kan være ren afslapning for moren med en lydbog eller den rene leg for børnene med små badedyr og en masser plaskeri. Husk at kontrollere at der en skridsikker måtte på badeværelset for at undgå en kedelig afslutning på badet.

Planlæg alt dette i rolig og hyggelige omgivelser

Der er mange ting, der skal tages højde for, ting der skal købes og forberedes. Dette kan nemt gøres til et rigtig hyggeligt projekt, selvom der er mange praktiske omstændigheder i processen. I kunne eventuelt som par, når børnene bliver passet, tage på café, drikke en god kop kaffe, te eller varm chokolade og drømme jer lidt væk. Inden i ser jer om, er det nærmest allerede sommer og I vil prise jer lykkelig for at have været i god tid med planlægningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *