Proptrækkere kommer i mange designs og prisklasser. Men du er sandsynligvis kvalitetsbevidst og vil have den bedste proptrækker til dit hjem eller dit sommerhus. Det giver trods alt rigtig god mening fortrinsvis at købe ting og redskaber til køkkenet, som er fremstillet i høj kvalitet. Der er jo ingen, som gider at bruge penge og tid på at købe et køkkenredskab for blot at se, at det går i stykker efter et par ugers brug.

Når det gælder proptrækkere, så er det heldigvis nemt for dig at finde en proptrækker nu om stunder. Ethvert supermarked forhandler mindst én type proptrækker, og du kan være helt sikker på, at du også kan finde en vinoplukker hos den lokale vinforhandler. Isenkræmmeren er endnu et godt bud på et sted, hvor du typisk kan finde proptrækkere i forskellige brands og til forskellige priser. Men hvilken én af disse flaskeåbnere er bedst?

Det kan være svært at sige. Som udgangspunkt får man dog, hvad man betaler for. Sandsynligheden for, at du bliver glad for din næste proptrækker, falder med prisen på den. Med andre ord, hvis du er parat til at betale, hvad det koster, er sandsynligheden også større for, at du får et produkt, som du kan lide at bruge og som vil kunne bruges i årevis fremover. Nedenfor ser vi på flere faktorer, som du bør være opmærksom på, før du køber din næste og bedste proptrækker.

Skal min næste proptrækker have et særligt brand?

Det korte svar på dette spørgsmål er: ikke nødvendigvis! Der findes mange forskellige produkter på markedet, som ikke kommer med et stærkt varemærker og som stadig fungerer upåklageligt. Dette gælder også mange af de forskellige proptrækkere og oplukkere, som kan fåes på markedet.

Således kan man sagtens finde proptrækkere i høj kvalitet og af rustfrit stål, som er fremstillet af såkaldte no-name producenter, hvor produktionsfaciliteterne oftest ligger i Kina. Disse proptrækkere kan sagtens komme med skæfter af ædeltræ som mahogni og ibenholt og være lige så anvendelige, gode og designmæssigt æstetiske som dem, der kommer med dyre varemærker!

Oftest har berømte og kendte varemærker som tyske Zwilling og Georg Jensen dog noget at have deres omdømme i. For eksempel er Zwilling et af verdens absolut ældste brands, som har været på markedet i adskillige hundrede år allerede. At firmaet har eksisteret så længe og er blevet en verdensomspændende leverandør af køkkenredskaber i rustfrit stål og udstyr og tilbehør til øl, vin og spiritus, er ikke et tilfælde. En Zwilling proptrækker rammer således den perfekte balance mellem både æstetisk design, kvalitet, anvendelighed og pris.

Så hvor kan jeg få den bedste vinoplukker?

Hvad der er den bedste vinoplukker for dig afhænger helt og aldeles af dit budget og dit behov. Du kan sagtens få en proptrækker i god kvalitet og æstetisk design til små 100 kroner. Men når man skal ud og investere i en ny proptrækker, er det en fordel, hvis man har et overblik over nogle af de forskellige designs på markedet, før man punger ud. Som nævnt ovenfor kan man enten gå fra isenkræmmer til isenkræmmer eller søge hos vinhandleren. Disse forretninger er dog ikke specialiserede i redskaber til flaskeåbning og vil derfor typisk have et forholdsvist lille udvalg.

Vi foreslår derfor, at du går på internettet og checker udvalget af forskellige oplukkere online. En webshop, som er dedikeret til salg af øloplukkere og vinoplukkere som eksempelvis webshoppen Oplukkere.dk, vil altid have et meget stort udvalg af forskellige proptrækkere og i forskellige prisklasser.

Uanset om du leder efter sjove proptrækker eller klassiske oplukkere eller endda gavesæt med vinudstyr, så kan du være sikker på, at du finder det hos en dedikeret og specialiseret webshop. Ikke nok med det, så er der oftest også gode penge at spare ved at opsøge specialistforretningerne på internettet – og det er jo ikke at foragte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *